Echipa noastra

Renata Abdullaeva

trainer

Renata Abdullaeva este detinatoarea titlului de campion mondial al machiajului (castigatoare a campionatului OMC FRANKFURT 2015)! Trainer-ul este un nume de referinta in domeniul machiajului, are o experienta de peste 14 ani in domeniu, este leading make-up artist Atelier Paris si a antrenat sute de cursanti in Romania, Azerbadjan, Serbia, Georgia, Bulgaria, Republica Moldova

Nataly Frekautsan

trainer

Nataly Frekautsan detine titlu de tripla Campioana a Machiajului (Nevskie Berega, Sankt Petersburg, 2016) si are 9 ani experienta in domeniu. Fiind invitat special al scolii, in anul 2016 Nataly a sustinut 8 cursuri la scoala noastra care s-au bucurat de sali pline.

Diana Gabriela Moraru

trainer

Diana Gabriela Moraru are o experienta de peste 9 ani. Book-ul sau cuprinde editoriale si coperti Viva, Elle, BeauMonde, Tango, videoclipuri pentru renumitele vedete Inna, Antonia, emisiuni Tv (Te cunosc de Undeva, Antena1) .

Nisa Duman

trainer

Nisa Duman are o experienta de peste 5 ani, este detinatoarea premiului Best New Trainer Atelier Paris si face parte din echipa Atelier Paris din anul 2015.

Horia Stan

fotograf

Horia Stan este un fotograf roman specializat in fotografie comerciala, moda si portret. Horia incearca sa gandeasca dincolo de partea tehnica si se concentreaza pe partile nevazute ale fotografiei cum ar fi partea artistica, dar si pe partea psihologica din spatele lucrului cu oamenii. Horia e de parere ca in spatele oricarei fotografii reusite se afla o echipa bine construita si atmosfera din timpul shootingului se reflecta in expresia modelului.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  Deschide
1
Close chat
Bine ati venit la Scoala Make-up Atelier Paris! Cu ce va putem ajuta?

Start